Šport > Nogomet
60 ogledov

Juventus zvezdico koval v Kopru

pirlo juventus koper bonifika trening
1/9
FC Luka Koper
Predčasni italijanski prvak Juventus je tekmo s Cagliarijem igral v Trstu in za zadnji trening zatočišče našel nikjer drugje kot na koprski Bonifiki.

"Ja, naredili smo jim uslugo. Bili so zelo prijazni. Vse do zadnjega smo morali novico, da bo pri nas vadil Juventus, držati v tajnosti, vendar je to vseeno vedelo kar nekaj ljudi," je za zurnal24.si dejal Valter Valenčič, direktor FC Luke Koper, ki se je minuli teden zavihtela na tretje mesto Prve lige.

Po zmagi nad Cagliarijem in ob porazu Milana je Juve že pred zadnjim kolom osvojil naslov italijanskega prvaka. Ampak – katera zvezdica je to, 28. ali 30.? "Igrišče pravi, da jih je Juve osvojil 30 in jaz pet, ampak pripisali so mi samo tri in amen ..." je odločen kapetan Gigi Buffon.

Komentarjev 3
  • Markan 10:55 11.maj 2012.

    Bi se želeli preizkusiti v vlogi športnega direktorja, hokejske oz. nogometne? Ustvarite si ekipo in zaigrajte. Zaenkrat sta na voljo hokej in nogomet, je pa v prihodnosti nacrtovanih še vec športov (rokomet, košarka, formula1, ipd).Grajenje športnih objektov, dvorane, ...prikaži več trgovanje z igralci, vzgoja lastnih mladincev v mladinski šoli... in še mnogo vec! Pridruži se.http://www.powerplaymanager.com/r788

  • ptic 13:35 07.maj 2012.

    no, taka skrivnost pa spet to ni bila....

  • MK 12:32 07.maj 2012.

    bentiš niste mogli povedat, da bi se šli slikat z Del Pierom