Šport > Nogomet
43 ogledov

Mladi Slovenec na Otok

Žan Benedičič NZS/Ekipa24
Slovenski reprezentat do 21 let Žan Benedičič bo znova zaigral v Angliji.
Nekdanji člam mladinske ekipe Milana Žan Benedičič se znova seli v Anglijo, podpisal je kratkoročno sodelovanje s klubom Leyton Orient, ki igra v četrti angleški ligi.
 
"To, da sem se pridružil leyton Orientu je velika priložnost zame. Ker imam sklenjeno pogodbo le do januarja, si želim čim prej začeti. Potrudil se bom po najboljših močeh, januarja pa bomo ocenili, kakšen je položaj. Danes sem prvič treniral z ekipo in bilo je dobro. Lepo je bilo znova biti na zelenici, užival sem, trening je bil zelo intenziven. To je šele začetek, prvi vtisi o klubu pa so zelo pozitivni " je za leytonorient.com dejal mladi slovenski vezist.
 
Ta si je na Otoku že služil kruh, pred dvema letoma je bil kot posojen igralec Milana že član Leedsa. "Vsak nogometaš si želi igrati v Angliji. Pri Leedsu mi je poškodba preprečila, da bi igral nekoliko več, zato ni šlo vse po željah, vseeno pa je bilo to zame dobra izkušnja," je še dejal 20-letni Benedičič.
 
Otrok kranjskega Triglava se je kalil pri mladincih Milana, kasneje pa nosil še dres Leedsa ter italijanskih klubov Como in Ascoli.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.