Šport > Nogomet
310 ogledov

Mladi zvezdnik oproščen posilstva

Callum Hudson-Odoi Profimedia
Član Chelseaja spoznan za nedolžnega.

Angleškega napadalca Calluma Hudson-Odoija, sicer nogometaša angleškega Chelseaja, je policija spoznala za nedolžnega posilstva, je 19-letnik potrdil danes na Twitterju.

Policija je 17. maja aretirala Hudson-Odoija zaradi domnevnega posilstva, potem pa je bil iz pripora izpuščen zaradi plačila varščine. Mladi angleški reprezentant je na Twitterju zapisal, da je sodeloval s policijo in v tišini čakal, da bo njegovo ime oprano krivde.

"V tem času, ko so se v svetu dogajale veliko pomembnejše stvari, sem bil deležen resnih obtožb. Po natančni preiskavi je policija potrdila, da je zadeva dokončno zaključena," je zapisal Hudson-Odoi. Ob tem se je še zahvalil tistim, ki so mu stali ob strani.

callum hodson-odoi Peklenski zmenek Šport Zvezdnik Chelseaja končal v lisicah, manekenka v bolnišnici

Devetnajstletni Hudson-Odoi je v tej sezoni odigral 17 ligaških tekem za Chelsea, s svojimi dobrimi igrami pa si je prislužil tudi debitantski nastop za reprezentanco.

Hudson-Odoi je bil sicer tudi prvi nogometaš elitne angleške lige, ki je bil v začetku marca pozitiven na novi koronavirus, a je zdaj že popolnoma okreval.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.