Šport > Nogomet
21 ogledov

Modrić tudi danes v igro, Diarra v Anži

Diarra Lassana Sebastien Pocognoli Žurnal24 main
Po pisanju španskih medijev naj bi na današnjem večernem dvoboju z Granado Luka Modrić ponovno dobil priložnost za dokazovanje. Lassana Diarra bo soigralec Samuela Eto'oja.

Real Madrid je v sredo v španskem superpokalu premagal Barcelono, v La Ligi pa "belemu baletu" zaenkrat še ne gre vse po načrtih. Po dveh krogih ima na računu eno samo točko, tako da je današnja večerna zmaga proti Granadi nujna.

Priložnost za igro naj bi zopet dobil Luka Modrić, ki del treningov opravlja z ekipo, del pa samostojno, da si bi čim hitreje povrnil optimalno pripravljenost, ki jo v Madridu pričakujejo čez dobra dva tedna.

Klub pa je zapustil francoski vezni igralec Lassana Diarra. Defenzivni vezist bo odslej branil barve ruskega Anžija iz Mahačkale, kjer bo imel status posojenega igralca, čeprav sta se zanj zanimala tako AC Milan kot Fenerbahče. Anži je tudi udeleženec letošnje Evropske lige. Glavni zvezdnik ruskega kolektiva je Kamerunec Samuel Eto'o.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.