Šport > Nogomet
4807 ogledov

Modrić udaril po Fifi: Pokazali so, da jim ni mar za nas!

luka modrić EPA
Hrvaški reprezentant Luka Modrić se je po zmagi nad Kosovom verbalno znesel nad Mednarodno nogometno zvezo (Fifa).

Hrvaška nogometna reprezentanca je v 7. krogu kvalifikacij za nastop na SP 2018 premagala Kosovo (1:0) in tri kroge pred iztekom kvalifikacijskega ciklusa zaseda prvo mesto v skupini I, kjer ima dve točki več od Ukrajine oziroma tri od Islandije.

Hrvaška in Kosovo sta se na zagrebškem Maksimirju pomerila v soboto, a je bila tekma zaradi močnega naliva prekinjena v 22. minuti. Čeprav zelenica ni bila primerna za igro, so morali kockasti manj kot 24 ur kasneje spet na igrišče, kar je razhudilo zvezdnika reprezentance Luko Modrića.

Hrvaška Kosovo Kvalifikacije za SP Šport Hrvati po nalivu stežka strli Kosovo

"To, kar se je zgodilo, je vplivalo na celo tekmo. V soboto so nam rekli, da ne bomo igrali," se je upravičeno jezil hrvaški reprezentant, saj je zgodba v nedeljo dobila nenaden preobrat.

"V postelje smo šli nekaj ur kasneje kot običajno. Zjutraj smo vstali kot v vojski, saj nas je čakala tekma. To ni bila ustrezna priprava za tako pomemben obračun. Fifa je še enkrat pokazala, da ji ni mar za igralce, samo da se odigra tekma," je bruhalo iz nogometaša Reala, ki je v 74. minuti prispeval podajo za zmagoviti gol Domagoja Vide.

"V soboto je bilo težko igrati na zelenici, a nikomur ni bilo mar. Če bi jim bilo, bi tekmo Hrvaška - Turčija prestavili na sredo. V soboto sploh nisem želel igrati in sodnik mi je povedal, da je bil proti od samega začetka. Tistih 20 minut je bolj podobnih domačim smešnim posnetkom kot pa resnemu nogometu," je zaključil Modrić.

Hrvaško v torek čaka tekma 8. kroga na gostovanju v Turčiji.

Komentarjev 2
  • Alen Jazbec 13:09 04.september 2017.

    Ja seveda, bog ne daj, da bi sami bili krivci, o pa dejmo vsi jokat, smrk, smrk , ohohoho....

  • Avatar Džoser
    Džoser 12:32 04.september 2017.

    Ko ustašem ne gre kot so si zamislili so krivi za to vsi drugi,ki niso nikakršni akterji dogodka. Pa saj ne igra FIFA ampak nogometaši.Luka pa kdo te sili igrati nogomet.Tudi delavci v komunalnih in cestnih podjetjih delajo v nemogočih ...prikaži večh razmerah pa ne za milijone eurov kot ti.

Sorodne novice