Šport > Nogomet
27 ogledov

Monaco po Falcau želi še Valdésa

victor valdes EPA
Francoski prvoligaš AS Monaco nadaljuje s sestavo zvezdniške zasedbe za prihajajočo sezono. Za prestop so se že dogovorili James Rodríguez, João Moutinho in Radamel Falcao, monaški klub pa je na pogovore povabil tudi vratarja Barcelone Victorja Valdésa.

Nogometni klub AS Monaco v lasti ruskega multimilijonarja Dmitrija Ribolovleva naj bi bil blizu podpisa z vratarjem Barcelone Victorjem Valdésem.

Francoski prvoligaš je pred dnevi potrdil prihod Jamesa Rodrígueza in Joãa Moutinha v vrednosti 70 milijonov evrov, enako vsoto pa naj bi zapravili za odkup Valdésa in Radamela Falcaa. AS Monaco bo za prihod napadalca Atlético Madrida odštel 60 milijonov evrov, Falcao pa se lahko nadeja plače v višini deset milijonov evrov na sezono - trikrat več, kot je zaslužil v Madridu.

Odkupna klavzula Valdésa, ki naj bi bil dokončno odločen, da zapusti Barcelono, znaša okroglih deset milijonov evrov. Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sta tako Valdés kot Falcao v ponedeljek pripotovala v kneževino, kjer naj bi opravila zdravniški pregled. Viri blizu vratarja katalonskega velikana so sicer navedbe zanikali.

Ribolovlev se je pred prevzemom kluba zavezal, da bo za nove okrepitve odštel 200 milijonov evrov, z odkupom vseh štirih nogometašev (Rodríguez, Moutinho, Falcao, Valdés) pa bi zapravil 140 milijonov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.