Šport > Nogomet
21 ogledov

De Laurentiis potrdil: Benítez v Napoli

rafael benitez EPA
Predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis je prek Twitterja oznanil, da je Rafael Benítez novi trener italijanskega prvoligaša. Španec nepresenetljivo zapušča Stamford Bridge, v Neaplju pa bo nasledil Walterja Mazzarrija, ki odhaja v Inter.

Španski nogometni strokovnjak Rafael Benítez je novi trener italijanskega prvoligaša Napolija, je danes sporočil predsednik kluba iz Neaplja, Aurelio De Laurentiis. Triinpetdesetletni Španec, nazadnje trener Chelseaja, ki je v Serie A že deloval kot trener Interja, pa se sodelovanje ni dobro končalo, je bil pričakovana izbira klubskega vodstva.

"Rafa Benítez je novi trener Napolija," je prek Twitterja potrdil De Laurentis in dodal: "Je človek z bogatimi izkušnjami in pravi vodja."

Benítez je nasledil Italijana Walterja Mazzarrija, ki je klub popeljal do drugega mesta v italijanskem prvenstvu Serie A, nato pa se odločil za selitev k Interju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.