Šport > Nogomet
61 ogledov

Mourinhevo pismo staršem umrlega nogometaša

Jose Mourinho pismo Shawn Kuykendall Reševalni pas/Twitter
Trener Chelseaja José Mourinho je družini preminulega nogometaša Shawna Kuykendalla poslal ganljivo pismo.

Ameriški nogometaš Shawn Kuykendall je 12. marca umrl zaradi raka (bolezen je prizadela njegov timus (priželjc) - primarni limfatični organ, ki se v človeškem telesu nahaja v sprednjem delu prsnega koša, tik za prsnico). Igral je za moštvi DC United in New York Red Bulls v ligi MLS, kjer sicer ni bil med opaznejšimi nogometaši.

Kuykendall je enkrat igral tudi prijateljsko tekmo proti Chelseaju, takrat je po koncu srečanja zamenjal dres s Frankom Lampardom. Po smrti so se nesrečnega Američana spomnili tudi londonski modri, točneje njihov trener José Mourinho, ki je njegovim staršem napisal ganljivo pismo.

"Upam, da najdete moč"

"Bil sem globoko užaloščen, ko sem izvedel za smrt vašega sina. Težko si predstavljam obup, ki ga starši doživljajo ob smrti otroka, izražam vama iskreno sožalje. Upam, da vi in vaša družina najdete moč v spominih na Shawnovo življenje v teh težkih trenutkih, pa tudi v prihodnosti. Nogometna družina je izgubila dobrega mladega moža, vsi pri Chelseaju so z mislimi ob vas, vaši družini in Shawnovih prijateljih," je v pismu zapisal portugalski strateg, ki je že večkrat znal pokazati svojo prijaznejšo stran ob težkih situacijah različnih nogometnih akterjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.