Šport > Nogomet
2217 ogledov

Mourinhovo pisarno spraznili v petih minutah

José Mourinho Epa
Pri Manchester Unitedu so se zelo hitro znebili reči Joseja Mourinha.

Jose Mourinho je moral prejšnji teden zapustiti klop Manchester Uniteda, ki ga je popeljal do najslabšega starta v zgodovini kluba v Premier League. Po porazu z 1:3 proti velikemu tekmecu Liverpoolu je klzb reagiral in odpustil Portugalca.

The Special One je sicer v sredo pričakoval običajni tedenski sestanek z izvršnim direktorjem kluba Edom Woodwardom, na njem naj bi bila tema pogovorov zimski prestopni rok, a se je srečanje odvilo povsem drugače. Britanski mediji na čelu s Sunom so zdaj zapisali, da je bila nato izvedena bliskovita akcija, v samo petih minutah so zaposleni v klubu povsem pospravili Portugalčevo pisarno in odstranili vse osebne reči, ki jih je imel v njej.

"Klub je bil na koncu zelo surov. Vse so spakirali v kombi, ki je odšel po vsega 15 minutah. Ni imel niti dovolj časa, da bi pozdravil zaposlene. Vse njegove fotografije, lovorike, vse v zvezi z Mourinhom, je bil zbrisano v rekordnem času," so zapisali pri mediju The Sun.

Številni so prepričani, da so si mnogi pri Unitedu ob odhodu Portugalca pošteno oddahnili, saj je bilo vzdušje v klubu katastrofalno.

Za Mourinhom naj bi ostal le seznam igralcev, ki jih je v januarskem prestopnem roku želel pripeljati v klub, prioriteta so branilci. Kalidou Koulibaly naj bi sicer že odpadel in bo ostal v Napoliju, v igri pa ostaja Srb Nikola Milenković, a na Otoku menijo, da je še prezgodaj za njegov odhod v enega izmed velikih klubov. Podobno je tudi z Ozan Muhammedom Kabakom iz Galatasaraya, cena Éderja Gabriela Militãa iz Porta pa se že giblje preko 50 milijonov evrov. Predraga naj bi bila tudi Milan Škriniar in Harry Maguire.

Kot najbolj realna opcija se tako ponuja Toby Alderweireld iz Tottenhama, ki ima odkupno klavzulo 30 milijonov evrov. Če bodo rdeči vragi že to zimo ponudili nekoliko večjo vsoto, ga bodo verjetno Londončani pripravljeni tudi prodati. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice