Šport > Nogomet
1 ogledov

''Mourinhu bo uspelo v Chelseaju''

lionel messi Reuters
Lionel Messi je pohvalil trenerske sposobnosti Joséja Mourinha in zatrdil, da bo Portugalec uspešen tudi v Chelseaju.

Najboljši nogometaš na svetu, Lionel Messi, ki se trenutno mudi na obisku v Senegalu, očitno ne goji zamer do nekdanjega trenerja Real Madrida Joséja Mourinha. Napadalec Barcelone je portugalskega stratega označil za ''odličnega trenerja'' in izrazil prepričanje, da bo Mourinho s Chelseajem eden izmed glavnih kandidatov za največje lovorike.

Moujeva vrnitev na Stamford Bridge je dvignila veliko prahu, vprašanjem o bivšemu trenerju največjega rivala katalonskega kluba pa se ni mogel iznogniti niti Messi. ''Mislim, da je španska liga zelo težka in tudi v prihodnosti bo tako. Borili se bomo z močnimi ekipami in odličnimi igralci tako kot Real Madrid. Mourinho je bil odličen trener, vendar vemo, da je Ancelotti enako dober. Verjamem, da bo Mourinhu uspelo v Chelseaju, saj je zares dober trener,'' je na tiskovni konferenci v Senegalu, kjer se je vključil v akcijo boja proti malariji, povedal Messi.

José ''zdrahar'' Mourinho

Mourinho si je v času vodenja belega baleta privoščil številne drzne poteze - med drugim je porinil prst v oko trenerja Barcelone Tita Vilanove - in vzdrževal ''vojno'' stanje med obema španskima nogometnima velesilama. Na koncu so Mouja ''izdali'' mediji, ki naj bi bili glavni razlog, da se je Portugalec odločil zapustiti Santiago Bernabéu. Kmalu zatem, ko je Mourinho zapustil Madrid, je branilec Barcelone Gerard Piqué dejal, da ga bodo najbolj pogrešali novinarji, medtem ko je Andrés Iniesta dodal, da je Mourinho storil več slabega kot dobrega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.