Šport > Nogomet
168 ogledov

Možna nasprotnika Maribora remizirala

Epa
Tekma v Zagrebu se je končala z neodločenim izidom (1:1).

Medtem ko bo slovenski nogometni prvak Maribor v sredo v Ljudskem vrtu odigral prvo tekmo tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti Rosenborgu, so bile številne ekipe na delu že danes.

Če bo Maribor uspešen, ga v četrtem krogu čaka boljši iz obračuna med zagrebškim Dinamom in Ferencvarosem; ekipi sta na Maksimirju igrali neodločeno 1:1.

Že prvi dan kvalifikacij za LP so bili dejavni tudi slovenski nogometaši, ki si kruh služijo v tujini.

AIK Maribor Liga prvakov Šport Hrvatje nič kaj spoštljivo o Mariboru

Petar Stojanović je z zagrebškim Dinamom gostil madžarski Ferencvaros, za katerega je prav tako v prvi postavi začel branilec Miha Blažič. Oba Slovenca sta odigrala celo tekmo. Bolj zadovoljni so lahko pri madžarskem prvaku, saj se na povratno tekmo domov odpravljajo z remijem 1:1.

Benjamin Verbič je z ukrajinskim podprvakom Dinamom iz Kijeva gostoval pri belgijskem Bruggeju in izgubil z 0:1. Verbič je odigral 64 minut tekme.

Vid Belec je stal med vratnicama ciprskega prvaka Apoela, ki je na prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za LP doma gostil azerbajdžanski Qarabag. Gosti so zmagali z 2:1, drugi slovenski nogometaš pri Apoelu Roman Bezjak ni dobil priložnosti za igro.

V sredo bodo na sceno stopili tudi Mariborčani, ki doma ob 20.15 gostijo Rosenborg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.