Šport > Nogomet
24 ogledov

Mura: Travner prišel, vlagatelj še bo

Mura Olimpija Maruško Saša Despot
Nogometaši Mure 05, še lanski drugoligaši, ki s četrtim mestom v Prvi ligi predstavljajo njeno največjo osvežitev, so dobili novo igralsko moč. Kmalu pride še novi vlagatelj.

Slovenski nogometni prvoligaš Mura 05, ki po jesenskem delu 1. slovenske nogometne lige zaseda četrto mesto na lestvici, se je pred nadaljevanjem sezone okrepil s 26-letnim branilcem Juretom Travnerjem. Travner, ki je podpisal pogodbo do konca sezone z možnostjo podaljšanja, je v slovenskem prvoligaškem nogometu nosil dres Celjanov, nato pa poskušal najti srečo na Otoku pri angleškem Watfordu in škotskem St. Mirrenu. Nazadnje je igral v Bolgariji.

"Zadnji teden pred pričetkom priprav je v našem klubu zelo živahno. Spremembe statuta, ki so ga člani društva sprejeli sredi decembra, so bile včeraj še uradno potrjene s strani upravne enote. S tem sklepom je bilo polnopravno omogočeno sodelovanje investitorja v nadaljnjem razvoju Mure," pa je za klubsko spletno stran dejal predsednik Mure 05 Miroslav Topič in tako (ne)posredno napovedal prihod vlagatelja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.