Šport > Nogomet
25 ogledov

Na Albance za 16 evrov

stožice slovenija romunija nogometna reprezentanca Boštjan Tacol
Za pomemben obračun z Albanijo na Stožicah so vstopnice že v prodaji. Tokrat bodo cene enotne, otroci do 14. leta si bodo tekmo lahko ogledali že za šest evrov.

Slovenski nogometaši bodo v začetku septembra odigrali zelo pomembni tekmi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014. Za domačo preizkušnjo z Albanijo, ki bo v petek, 6. septembra v Ljubljani, lahko navijači že kupijo vstopnice, so danes sporočili iz Nogometne zveze Slovenije.

Tokrat enotne cene vstopnic

Po porazu na prijateljskem obračunu s Finsko bo Albanija naslednji nasprotnik izbrancev Srečka Katanca. Kot je sporočila NZS, so vstopnice od danes na voljo na vseh prodajnih mestih NZS ter prek spleta.

Cene vstopnic za tekmo na stadionu v Stožicah bodo tokrat enotne, v predprodaji po 16 evrov za odrasle, v družinskem sektorju pa 12 evrov za odrasle in šest evrov za otroke do 14. leta. V redni prodaji, ki bo potekala od 4. septembra, bodo cene nekoliko višje, 20, 15 in deset evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.