Šport > Nogomet
4692 ogledov

Na računu 400 milijonov, delavcem pa niža plače! Zdaj še s sramotnim izgovorom

Victoria David Beckham Žurnal24 main
Javnost ni najlepše sprejela potezo Victorie Beckham, ki se je kljub svojim milijonom odločila, da zaposlenim v času koronavirusa zniža plačo.

Victoria Beckham, soproga slavnega nogometaša Davida Beckhama, se je v zadnjem tednu znašla v centru pozornosti zaradi sramotne odločitve.

Nekdanja članica zasedbe Spice Girls je namreč obvestila 30 zaposlenih v njenem modnem podjetju, da jim bo v skladu s predlogom vlade Velike Britanije zmanjšala plače.

victoria beckham Magazin Britanci ne morejo verjeti, kaj si je privoščila Beckhamova

Vlada je ta predlog sicer naslovila predvsem na delodajalce, ki so se zaradi koronavirusa znašli na robu propada, ne pa ekstradnicam, katerih mož ima bogastvo vredno 400 milijonov evrov.

Victoria, ki je za svoj nedavni rojstni dan potrošila kar 114.000 evrov ter ima lastno zbirko torbic vredno kar 1,7 milijonov evrov, pa se ni ustavila le pri tem, da je navadnim delavcem, ki v teh težkih časih verjetno težko shajajo iz dneva v dan, zmanjšala plačo, pač pa je zaradi "krize" zaprosila še za državno pomoč pri izplačilu plač.

Victoria se na očitke še ni javno odzvala, so se pa za britanske medije oglasili njeni prijatelji, katerim naj bi zvezdnica potožila, da trpi neupravičene kritike, saj naj bi počela zgolj nekaj, kar počnejo tudi številna druga podjetja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.