Šport > Nogomet
16 ogledov

''Najlažje bi bilo, da slečemo hlače''

matjaž kek Youtube
Hrvaška Rijeka bo na Kantridi odigrala prvo tekmo četrtega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo.

Hrvaška Rijeka se bo v četrtem krogu kvalifikacij za Evropsko ligo pomerila s Stuttgartom, ki velja za izrazitega favorita. ''Ve se, kdo je favorit, naš cilj pa je, da ostanemo v Evropi,'' je na tiskovni konferenci sporočil trener Rijeke Matjaž Kek.

Nekdanji slovenski selektor želi, da igralci dajo vse od sebe in pokažejo svoj pravi obraz. ''Najlažje bi bilo, da slečemo hlače in se veselimo, da k nam prihaja dva tisoč Nemcev, a s takšnim razmišljanjem boš v športu kaznovan. Bundesliga je najmočnejša liga na svetu, toda mene takšne stvari ne zanimajo. Igralci morajo dati vse od sebe in pokazati, kaj znajo, mi pa bomo to cenili in jaz bom zadovoljen, ne glede na rezultat,'' je povedal Kek in dodal, da ne bo sodil rezultatov nemške ekipe, saj ima dovolj dela s svojimi varovanci.

Pred tekmo s Stuttgarom se je veliko govorilo o fizični utrujenosti hrvaškega prvoligaša, toda Kek je našel zdravilo. ''Najlažje okrevaš, ko vidiš napis 'razprodano'. To je najlepše,'' je v svojem slogu dejal Kek in s tem potrdil, da je Kantrida za četrtkov obračun že razprodana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.