Šport > Nogomet
24 ogledov

''Nameravam ostati v Real Madridu''

kaka kitajska Reuters
Brazilec Kaká želi nadaljevati kariero v Real Madridu in si spotoma utreti pot nazaj v brazilsko reprezentanco.

Brazilski napadalni vezist Kaká je še en nogometaš Real Madrida, ki bi lahko v poletnem prestopnem roku zapustil špansko prestolnico. Nekdanji brazilski reprezentant se trenutno mudi na Kitajskem, kjer se je udeležil številnih promocijskih dogodkov. Kaká je na tiskovni konferenci zatrdil, da si želi ostati na Santiagu Bernabéu, več o njegovi prihodnosti pa bo jasno po sestanku z novim trenerjem Carlom Ancelottijem.

kaka carlo ancelotti | Avtor: EPA EPA
Brazilec je odločen, da bo ponovno našel mesto v začetni enajsterici belega baleta, obenem pa upa, da bo s predstavami na zelenici uspel prepričati selektorja Luiza Scolarija, da si zasluži mesto v brazilski reprezentanci.

''Še vedno imam pogodbo z Real Madridom. Prišel je novi trener in ko bomo začeli z delom, se bova sestala in izmenjala ideje. Nameravam ostati v Real Madridu,'' je povedal 31-letnik.

Scolari je pred dnevi izjavil, da so vrata Kakáju in Ronaldinhu pred začetkom svetovnega prvenstva še vedno odprta. ''Do svetovnega prvenstva naš loči skoraj leto dni in nova sezona se sploh še ni začela. Z vsem srcem upam, da bom lahko zaigral na mundialu,'' je zaključil Brazilec.

Po poročanju španskega spletnega portala Marca.com naj bi se Ancelotti in Kaká sestala že pred dnevi, italijanski strateg pa naj bi svojemu varovancu zatrdil, da ostaja v Madridu. Ancelotti in Kaká sta stara znanca, saj sta od leta 2003 do 2009 sodelovala pri italijanskem AC Milanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.