Šport > Nogomet
246 ogledov

Nanj bosta na SP pazila tudi bikoborec in borec MMA

cristiano ronaldo Epa
Portugalski zvezdnik ne želi veliko prepuščati naključjem.

Eden glavnih zvezdnikov na prihajajočem svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji, Portugalec Cristiano Ronaldo, bo imel v času mundiala ob sebi dva zasebna varnostnika. Eden je po poklicu bikoborec, drugi pa poklicni borec MMA oziroma mešanih borilnih veščin.

Ronaldo je ob Argentincu Lionelu Messiju največkrat upodobljen v grožnjah džihadistične vojaške skupine Isis. Zato ni čudno, da se je Ronaldo odločil za okrepljeno varnost.

Oba omenjena varnostnika že dlje časa skrbita za njegov hrbet in oba je imel Ronaldo ob sebi že na finalu lige prvakov v Kijevu konec maja. Tam je en skrbel za varnost nogometaša, drugi pa je bil ves čas ob dekletu oz. mami enega od njegovih štirih otrok, Georgini Rodriguez.

cristiano ronaldo Težave Šport "Cristiano je žalosten, ker Real ni držal besede"

Nuno Marecos ima dolgoletni vojaški staž kot padalec, v prostem času pa je bikoborec ali forcado, kot jim pravijo na Portugalskem, kjer bikoborbe potekajo nekoliko drugače kot na primer v Španiji. Njegova vloga v areni je prijeti bika, da ga ostalih sedem bikoborcev ukroti.

Goncalo Salgado je poklicni borec mešanih borilnih veščin in ob Ronaldu preživi večino časa. Skrbi za njegovo varnost tako v Madridu kot na počitnicah in ostalih izletih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.