Šport > Nogomet
6 ogledov

Navijač Barçe prerezal vrat navijaču Reala

real madrid irak EPA
Rivalstvo med Barcelono in madridskim Realom je že davno preseglo španske meje in razvnema nogometne navdušence po vsem svetu. Tokrat je v Iraku, in to ne prvič, prišlo do tragičnega epiloga konflikta med navijačema dveh največjih klubov španske La Lige.

Iraški navijač Barcelone je pretekli petek umoril svojega prijatelja, ki je bil navijač madridskega Reala. Zločin se je zgodil 30 kilometrov južno od Bagdada v vasi Madaen, poroča lokalni časopis Al Zamán.

Vir v iraškem notranjem ministrstvu je pojasnil novinarju Al Zamána, da je navijač Barçe prerezal vrat svojega prijatelja, pred tem pa mu je zadal rane na večih delih telesa. Vse se je zgodilo v zabaviščnem parku v območju Al Yaara. Drugi ljudje v zabaviščnem parku so nato ujeli in obvladali napadalca in ga predali policiji.

Po podatkih časopisa to ni prvi primer spopadov med navijači obeh gigantov španske La Lige v Iraku. Lanskega aprila sta se spopadli z noži oboroženi skupini obeh klubov, v obračunavanju pa jo je skupilo več udeležencev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.