Šport > Nogomet
19 ogledov

Navijači hlastajo za vstopnicami

Maribor Viole navijači Gregor Katič
Po 12 letih bodo mariborski nogometaši znova preživeli jesen v evropskem tekmovanju. Za nogometni požar v štajerski metropoli je zadostna že iskrica, kaj šele tako močan plamen, kot je skupinski del Evropske lige. Ljudje dobesedno hlastajo za vstopnicami.
Pa se je začelo … Prizori ob začetku predprodaje vstopnic za tekme Maribora v Evropski ligi kažejo, da bo Ljudski vrt do konca jeseni doživljal nove nepozabne trenutke, ko bodo prvaki v Ljudskem vrtu gostili Birmingham (29. 9.), Brago (20. 10.) in Club Brugge (30. 11.).

Čeprav je do prvega v nizu treh naslednjih spektakularnih dogodkov v Ljudskem vrtu še več kot tri tedne, so ljudje z nestrpnostjo pričakovali začetek prodaje in se že prvi dan podali v lov na dragocene kose papirja. Vrsta za vstopnice je začela nastajati v torkovih jutranjih urah, prvi kupci so bili na Barvarski ulici že nekaj ur pred odprtjem Vijol'čne bajte.
Zaradi gneče, ki je začela nastajati pred klubsko trgovino, se je takoj usposobilo še prodajno mesto na stadionu Ljudski vrt, na blagajni na južni ploščadi, ki bo odprta tudi v prihodnjih dneh. Do paketa vstopnic za skupinski del Evropske lige tako lahko tudi v prihodnjih dneh pridete na obeh prodajnih mestih – v trgovini Vijol'čna bajta (med 10. in 19. uro) in na blagajni A na stadionu Ljudski vrt, južna ploščad (med 10. in 17. uro).
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.