Šport > Nogomet
2407 ogledov

Auč, tako so se navijači lotili Messija in Neymarja

Lionel Messi, Neymar Profimedia
Zvezdnika na udaru lastnih navijačev.

Navijači pariškega kluba so na ogrevanju igralcev pred ligaškim dvobojem z Bordeauxom z žvižgi pričakali Lionela Messija in Neymarja. Pristaši PSG-ja menijo, da sta zvezdnika krivca za izpad iz lige prvakov, med tednom so Parižane namreč po velikem preobratu premagali nogometaši madridskega Reala.

Messi, ki je pred to sezono kot prosti igralec iz Barcelone prišel v francosko glavno mesto, je bil izvižgan tudi na predstavitvi nogometašev, enako pa se je nadaljevalo tudi ob vsakem njegovem dotiku z žogo.

Navijači so včeraj objavili tudi izjavo za javnost, v njej so napadli nogometaše. "Igralci v ekipi nimajo mentalitete za velike stvari. Ekipa je sestavljena iz velikih zvezd, ki pa ne znajo sodelovati, trener Mauricio Pochettino pa očitno ni prava oseba za sprejemanje odločitev," so zapisali.

Čeprav ga niso omenili z imenom, so izpostavili Neymarja: "Kako lahko prineseš pozitivne spremembe v klubu, če v njem slaviš le gole z enajstmetrovk in si pogosteje na tednu mode kot pa na sestanku z navijači?"

Pred dnevi je Brazilca francoski novinar Daniel Riolo sicer označil za klovna, ki ni več nogometaš in je njegovo mesto namesto na zelenici pravzaprav na modni pisti.

Danes so se francoski mediji razpisali tudi o tem, da je Messi nesrečen v Parizu in da ga bo poleti zapustil. Odšel naj bi tudi trenutno prvi mož kluba Kylian Mbappé, ki je že dogovorjen za prestop k Realu, ostal pa naj bi Neymar. Preostali klubi se zanj ne zanimajo, saj nihče ne želi prevzeti njegove plače.

Brazilec je na tekmi proti Bordeauxu, ki so jo Parižani na koncu dobili s 3:0, z bližine zadel za 2:0, a se zadetka zaradi prejšnjih žvižgov ni želel veseliti. Ko so na stadionu razglasili ime strelca, se je na tribunah znova razlegalo negodovanje.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice