Šport > Nogomet
14563 ogledov

Navijači v skrbeh za Ronalda, so to posledice bolezni?

ronaldo Instagram
Napadalec Juventusa je po 19 dneh zapustil samoizolacijo.

Cristiano Ronaldo ni več pozitiven na novi koronavirus in se bo v kratkem vrnil na nogometne zelenice.

Napadalec stare dame je bil v času samoizolacije zelo aktiven na družbenih omrežjih, konec karantene pa je pospremil z objavo fotografije in pripisom "kaizen filozofija". Kaizen je filozofija in poslovna praksa stalnih izboljšav.

cristiano ronaldo Juve Šport Dobra novica za Ronalda in staro damo

Portugalec je okužbo s koronavirusom prebolel asimptomatsko, vendar so navijači prepričani, da je virus pustil določene posledice. V času samoizolacije je 35-letnik spremenil svojo pričesko, kar so nekateri razumeli kot posledico izpadanja las zaradi covida-19.

Z najnovejše fotografije je prav tako razvidno, da je rahlo neobriti Ronaldo izgubil nekaj kilogramov.

"Ali se mi samo zdi ali je Cristiano čisto drugačen?" se je v komentarjih na objavo spraševla nek uporabnik. "Izgleda bolan," je odvrnil drugi in dodal: "Izmučen in shujšan."

"CR7 je čuden. Zakaj izgleda tako, kot da bi šel skozi kemoterapijo?" je dodal še en zaskrbljen navijač najbolj priljubljenega športnika na svetu.

Ronaldu je bila okužba z novim koronavirusom potrjena 13. oktobra, še dva pozitivna vzorca pa je oddal 22. oziroma 27. oktobra. V petek, 30. oktobra, so iz italijanskega prvaka sporočili, da je bil njegov zadnji test negativen 

Ronaldo je zaradi okužbe izpustil štiri tekme Juventusa in reprezentančni obračun v ligi narodov.


 

Komentarjev 1
  • lulibuc 11:38 31.oktober 2020.

    Res je imel gromozansko srečo, da je preživel.