Šport > Nogomet
24 ogledov

Navijači že podpisujejo peticijo proti Mourinhu

Jose Mourinho predstavitev old trafford EPA
Jose Mourinho je bil v Manchetser United pripeljan, da bi rdeče vrage znova popeljal do uspehov, a mu zaenkrat ne gre po načrtih.

Jose Mourinho je v minuli sezoni porazno začel sezono pri Chelseaju, nič kaj bolje pa mu v tej ne kaže pri Manchester Unitedu. Navijači rdečih vragov so se pod taktirko Sira Alexa Fergusona navadili na lovorike ali vsaj na boj za najvišja mesta, po neuspelih obdobjih pod Davidom Moyesom in Louison van Gaalom pa so preporod pričakovali s prihodom portugalskega stratega.

Kljub temu da je Mourinho po svoji navadi izjemno zapravljal v poletnem prestopnem roku, se povratek na vrh ni zgodil. United je po več kot četrtini prvenstva tako na skromnem osmem mestu. V zadnjem kolu je doma le remiziral z Burnleyjem, zaradi negodovanja nad sodniškimi odločitvami pa je Mourinho moral drugi del tekme spremljati s tribun. Zaradi tega mu grozijo celo štiri tekme suspenza, dvoboja svoje ekipe si ne bo smel niti ogledati v živo, nekateri navijači pa so zaradi slabših rezultaov začeli zbirati podpise za Portugalčev odhod z Old Trafforda.

Pod peticijo 'Get Mourinho Out' se je doslej podpisalo okoli osem tisoč navijačev, v kratkem pa naj bi stadion Uniteda med domačo tekmo preletelo letalo, ki bo nosilo sporočilo "Mourinho, odidii!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.