Šport > Nogomet
16 ogledov

Nekdanji član Gorice blizu Leicestra

Gianluca Lapadula Reševalni pas/Twitter
Novi angleški prvak Leicester City se zelo zanima za nekdanjega člana Gorice.

Lisice so se zelo ogrele za nogometaša, ki je v sezoni 2013/14 nosil dres slovenskega prvoligaša Gorice, na 28 ligaških tekmah pa je zabil 11 zadetkov. Ginluca Lapadula je v dresu novogoriškega kluba nastopal kot posojeni nogometaš Parme, kasneje pa je nosil tudi dres Terama in Pescare. V klubu z obale jadranskega morja je v tej sezoni postal tudi najboljši strelec Serie B, na 39 tekmah v drugi italijanski ligi je dosegel 26 golov.

Za Lapadulo so se sicer ogreli tudi številni italijanski klubi, med njimi tudi prvak Juventus, ki pa mu ponuja le mesto četrtega napadalca, pred njim bi imeli prednost Paulo Dybala, Mario Mandžukić in Alvaro Morata. Lapadula je tako precej bolj zagret za selitev na Otok.

"Lapadula je zelo dober igralec, že nekaj časa ga spremljamo," je dejal najboljši trener v tej sezoni angleškega prvenstva Claudio Ranieri.

Simpatije do Leicestra ne skriva tudi napadalec: "Od nekkdaj mi je všeč angleški nogomet. Bil sem največji navijač Stevena Gerrarda in Didierja Drogbaja, ki je bil fantastičen napadalec. Danes mi je všeč Jamie Vardy. Je izjemen. Že vidim, kako odlično sodelujeva v napadu Leicestra. Bila bi dva gladijatorja, ki bi šla v vsako bitko. Z nama bi stadion King Power eksplodiral. Bila bi dinamiten par."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice