Šport > Nogomet
1218 ogledov

Nekdanji igralec Chelseja prodal Bentleyja, zdaj prodaja otroška oblačila

Steve Sidwell
Nekdanji nogometaš se je po koncu kariere preusmeril v povsem drugačne vode.

Vsaka nogometna kariera ima svoj konec, športniki pa si morajo po koncu športne poti poiskati novo pot. Nekateri se ne znajdejo, drugim gre odlično. Na povsem novo področje se je moral zdaj preusmeriti tudi nekdanji nogometaš angleških premierligašov Steve Sidwell. 

Petintridesetletniku, ki je v svoji karieri med drugim nastopal tudi za Chelsea, Fulham in Stoke City, so nadaljevanje kariere preprečile težave s hrbtom, po dveh operacijah je moral kopačke obesiti na klin. In to kljub temu, da se je z Brightonom znova prebil v Premier League. Nov poklic? Z ženo Krystell je ustanovil modno linijo otroških oblačil, za začetni finančni vložek pa je moral prodati dragocenega Bentleyja.

"Soproga je vedno imela rada otroška oblačila, najini otroci so bili vselej izgledali elegantno. Na ta račun sva prejemala veliko komplimentov. Zaradi tega sva se najprej odločila za odprtje otroškega butika, nato pa krenila v oblikovanje oblek. Z majhnimi koraki napredujeva," je dejal Sidvell za SunSport.

"Žena je predlagala prodajo Bentleyja. Imela sva denar za otvoritev podjetja, a želela je, da to narediva tako, kot je potrebno. Prodaja avtomobila je dvignila proračun. Nekega dne sva se preprosto znašla za mizo z načrti, fotografijami, izseki iz revij, spraševala sva otroke, kaj jim je všeč nositi, katere barve so jim pri srcu," je še povedal oče štirih otrok.

"Vse se je zgodilo zelo hitro. Začela sva s pogovorom, takoj zatem pa sva že imela podjetje. Izmišljevanje imena je bilo zelo simpatično. Krys je imela strica, ki jo je klical Blousey, ker je bila tako majhna. Vsa otroška oblačila so ji bila prevelika, zato je stric kupoval lutke in z njih vzel oblačila. Tako je nastalo ime Blousey Baby," je dejal nogometaš z eno najnenavadnejših karier po športni poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.