Šport > Nogomet
834 ogledov

Nesrečni začetek sezone, še ena huda poškodba

Eder Militao Profimedia
Še druga huda poškodba v nekaj dneh.

Nova sezona se za Real Madrid ni začela najbolje. V razmaku nekaj dni sta se huje poškodovala dva ključna moža zasedbe Carla Ancelottija. V četrtek si je sprednjo križno vez strgal vratar Thibaut Courtois, na včerajšnji uvodni tekmi prvenstva v Bilbau pa je enako poškodbo staknil še branilec Eder Militao.

Real Madrid je v sporočilu za javnost sporočil, da bo Militao operiran v naslednjih dneh, podobno kot Courtois pa bo zaradi poškodbe verjetno izpustil velik del sezone. Militao je v minuli sezoni odigral kar 51 tekem v dresu madridskega velikana, dosegel je sedem zadetkov.

Real Madrid je v prvem krogu sicer premagal Athletic Bilbao z 2:0. Zadetka za zmago sta dosegla Rodrygo v 28. minuti in Jude Bellingham, ki je bil natančen osem minut kasneje. Dvajsetletni Anglež, ki je v špansko prestolnico prišel v tokratnem prestopnem roku, Real je zanj dortmundski Borussiji odštel 105 milijonov evrov, je tako zadel na svojem debiju v La Ligi.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.