Šport > Nogomet
1236 ogledov

Zelo hud udarec za Real Madrid

Thibaut Courtois Epa Thibaut Courtois.
Eden najpomembnejših členov ekipe se je huje poškodoval.

Vratar španskega nogometnega prvoligaša Real Madrida, 31-letni Belgijec Thibaut Courtois, se je huje poškodoval. Kot so Madridčani danes zapisali v izjavi za javnost, si je belgijski reprezentant tik pred začetkom nove sezone La Lige na treningu raztrgal križno vez levega kolena.

"Po preiskavah, opravljenih pri našem igralcu Thibautu Courtoisu, so mu diagnosticirali strgano sprednjo križno vez v levem kolenu. Igralca v naslednjih dneh čaka operacija," so sporočili iz kraljevega kluba.

Za zdaj ni znano, koliko časa bo Courtois odsoten z nogometnih igrišč, španski mediji pa poročajo, da bo izpustil večji del sezone, če ne kar celotno sezono 2023/24.

Courtois se je poškodoval med jutranjim treningom in ga zapustil v solzah, poroča radio Cadena Cope. V ekipi ga bo zamenjal Ukrajinec Andrij Lunin, Madridčani pa bodo v soboto na prvi tekmi nove sezone igrali z Athleticom iz Bilbaa.

Courtois se je Madridu pridružil iz Chelseaja po svetovnem prvenstvu leta 2018 in klubu pomagal do dveh naslovov v španskem prvenstvu ter lanskega v Ligi prvakov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice