Šport > Nogomet
1641 ogledov

Neverjetni prizori v Avstriji ob igranju himne ter podelitvi Pokala

Red Bull Salzburg Epa
Avstrijci so pokazali, kako resno so vzeli vse varnostne predpise v boju s koronavirusom.

Nogometaši Red Bull Salzburga so z lahkoto osvojili avstrijski OFB Pokal, potem ko so s kar 5:0 odpravili Austrio Lustenau.

LASK Linz Drakonska kazen Šport Pretres pri naših sosedih! Vodilni ekipi odvzeto 12 točk!

Tekma sicer ni navdušila, saj so veliki favoriti obračuna brez težav zmleli nasprotnika, obenem pa je nad dvobojem ves čas visela zadržana, mučna atmosfera koronavirusa. Šlo je namreč za prvo tekmo v Avstriji po prekinitvi, tako da nihče niti ni dobro vedel, kako bo vse skupaj potekalo ter se obneslo.

Ena izmed najbolj nepozabnih scen se je tako odvrtela že ob samem začetku, ko se je na stadionu zaslišala državna himna. Nogometaši so namreč morali med poslušanjem himne držati varnostno razdaljo, kar je botrovalo do sedaj še nikdar videni sceni na nogometnih igriščih...

Prav tako je bila posebna tudi podelitev pokala, katerega je prejel kapetan ekipe, nato pa ga je podal svojim soigralcem, ki so se lahko veselili le iz primerne varnostne razdalje, ki je bila označena na tleh.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.