Šport > Nogomet
1468 ogledov

Ko Korejec pošlje najboljšega branilca na svetu "po burek"

Virgil van Dijk Profimedia
Korejec je s preigravanjem osmešil najboljšega branilca na svetu.

Ekipi Liverpoola in Red Bull Salzburga sta v dugem krogu letošnje Lige prvakov naravnost navdušili z napadalnim nogometom ter priredili pravi spektakel na Anfieldu, ki se je končal s kar sedmimi zadetki.

Samir Handanović Liga prvakov Šport V Liverpoolu spektakel s sedmimi zadetki, Handanović izgubil derbi kroga

Liverpool je povedel kar s 3:0, a so Avstrijci priredili veliko presenečenje ter se po treh zaporednih zadetkih vrnili v igro, a je na koncu Mohamed Salah poskrbel, da vse tri točke ostanejo doma.

Če pa že niso osvojili nobene točke, pa se pri Rdečih bikih lahko pohvalijo vsaj s potezo tekme, katere avtor je bil Korejec Hee-Chan Hwang, kateremu je uspelo nekaj skoraj nemogočega. Najboljšega branilca na svetu, ter po mnenju mnogih tudi najboljšega igralca trenutno na svetu, Virgila van Dijka, je preigral tako, da je nakazal strel, Nizozemec pa je nasedel ter "odletel po burek".

Korejec se je namreč znašel z žogo v kazenskem prostoru, van Dijk pa je pričakoval, da bo nasprotnik takoj ustrelil na vrata, a je 23-letni napadalec odlično reagiral, zgolj nakazal strel ter osmešil Nizozemca, ki je oddrsel mimo. Korejec je nato še rutinirano premagal vratarja Adriana ter zmanjšal izid na 3:1 in napovedal veliko vrnitev svoje ekipe.

Iskrilo se je Šport Conte udaril po Slovencu: "Takšen sodnik si tega ne more privoščiti."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.