Šport > Nogomet
1831 ogledov

Neverjetno, kaj je bil razlog! Modrića v času karantene policija našla na ulici!

Luka Modrić Profimedia
Zvezdnik Real Madrida bi lahko zaradi bizarnega razloga prejel zelo hudo kazen.

V teh temačnih časih koronavirusa ter različnih karanten in samoizolacij so v težki situaciji tudi športniki, ki jim ne preostane drugega, kot da za svojo formo in kondicijo skrbijo kar doma.

Toda naj nogometaš opravi še toliko telesnih vaj, nič ne more nadomestiti nogometne žoge. Prav slednja pa je bila jabolko spora v nedavnem incidentu nogometnega zvezdnika Luke Modrića, ki čas koronavirusa preživlja v družbi svoje družine v Madridu.

luka modrić Neverjetno Šport Modrić bi skoraj umrl, ker si je v nos zatlačil ...

Zvezdnik Reala si je namreč podajal žogo s svojim sinom, ko jima je žoga ušla preko ograje. Luka je za njo stekel na ulico, kjer pa ga je pričakala policija.

V Španiji namreč vladajo izredne razmere, tako da se je prepovedano sprehajati po ulicah, razen če ste namenjeni v trgovino, ali lekarno. Red na ulicah ves čas nadzoruje policija, ki je tako asa Galaktikov ujela pri kršitvi zakona, pa čeprav se je na ulico odpravil le za nekaj metrov, da pobere žogo.

Modrić naj bi jo zaenkrat odnesel le z opozorilom, v primeru da se incident ponovi, pa bo sledila finančna kazen.

Kapetana hrvaške reprezentance je ta dogodek precej vrgel s tira, vse skupaj pa je delil s soigralcem Marcelom, ki je nato v pogovoru s soigralcem Viniciusom Juniorjem preko socialnega omrežja delil Modrićevo dogodivščino s celim svetom.

"Če napravite še en korak, vas bom kaznoval," je Marcelo oponašal policista, medtem ko je Vinicius Junior naravnost umiral od smeha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.