Šport > Nogomet
6047 ogledov

Takšna je nova vila hrvaškega zvezdnika

Luka Modrić Profimedia
Zvezdnik madridskega Reala si je kupil novo vilo.

Luka Modrić je v naselju La Moraleja, ki se nahaja severno od Madrida in je znano po tem, da v njem živi kar nekaj nogometašev madridskega Reala ter tudi druge znane osebe, nabavil novo prebivališče zase in svojo družino. Za luksuzno vilo je odštel 12 milijonov evrov.

Modrić je sicer že prebival v omenjenem naselju, a v hiši, ki je bila vredna 'le' 2,3 milijona. To je po predvidevanju španskih medijev znak, da namerava ostati v Madridu tudi po koncu pogodbe, ki se mu izteče čez leto in pol. Z ženo Vanjo in tremi otroki bo imel zdaj na razpolago 10.000 kvadratov veliko zemljišče, sama vila pa zaseda 2.700 kvadratov.

Modrićevi bodo zdaj imeli na voljo devet sob z devetimi kopalnicami ter še štiri dodatne sobe s kopalnicami za osebje. V vili se med drugim nahaja tudi kino s sedeži za 18 oseb, sobana za prireditve, 80 kvadratnih metrov veliko otroško igrišče. Vrhunskemu športnemu zvezdniku bo seveda na voljo tudi osebni fitness, prostor za masažo, bazen in garaža za deset avtomobilov.

Modrić je v Real prišel leta 2012 in  v La Moraleji najprej najel hišo, ki jo je tri leta kasneje tudi kupil. Pred njim je v njej živel Nicholas Anelka. Za njo je Hrvat takrat odštel 2,3 milijona evrov, bila je velika 700 kvadratnih metrov, zemljišče pa je merilo 3.000 kvadratov. To zdaj Modriću očitno ni več zadoščalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice