Šport > Nogomet
4107 ogledov

Neverjetno: Neymar se očitno dela norca!

Neymar Epa
Brazilski zvezdnik ne more iz svoje kože. Spet je dvignil veliko prahu.

V torek se je s tremi tekmami začelo 23. kolo francoske Ligue 1. V središču pozornosti je bil večerni obračun med Nantesom in Paris Saint-Germainom.

Zmage so se pričakovano veselili Parižani (1:2), ki pa so se morali za vse tri točke zelo potruditi. V vratih Nantesa se je z nekaj lepimi obrambami izkazal slovenski vratar Denis Petrić, medtem ko je njegov soigralec in rojak Rene Krhin sedel na klopi.

Pri gostih je manjkalo nekaj zvenečih imen, med njimi tudi superzvezdnik Neymar. Brazilčeva odsotnost je požela veliko pozornosti v medijih, in to z dobrim razlogom.

Simon Rožman Jezni trener Šport Rožman: "Tega ne želim več videti, to se ne sme zgoditi!"

Neymar se v letošnji sezoni pogosto sooča s poškodbami in tudi tokrat je bil uradni razlog njegovega izostanka poškodba reber. A ne gre spregledati, da je Neymar, ki prav danes praznuje svoj 28. rojstni dan, v zadnjih letih redno manjkal na tekmah okrog svojega osebnega jubileja. Poškodovan ali "poškodovan" na svoj rojstni dan je bil že v letih 2018 in 2019, sedaj pa še v letu 2020.

To pa ni edini datum, ko Neymarju konstantno nagaja zdravje. V preteklih letih se je že veliko pisalo o tem, da je Brazilec ob rojstnem dnevu svoje sestre (11. marec) vedno na listi odsotnih.

To se je dogajalo že v časih, ko je igral še za Barcelono. Včasih se je v tem obdobju celo odpravil v domovino na praznovanje in "okrevanje". Na sestrin rojstni dan delodajalci na Neymarja niso mogli računati v letih 2015, 2016, 2017, 2018 in 2019.

Neymar | Avtor: Epa Epa

Da bi bila mera polna, pa je Brazilec, ki je v soboto še igral proti Montpellierju, v nedeljo nekaj soigralcev povabil na zabavo v pariški nočni klub, kar so seveda izvohali mediji.

Trener PSG Thomas Tuchel je moral tako pred gostovanjem pri Nantesu, ki se je odvila le dva dni po veseljačenju, odgovarjati na neprijetna vprašanja.

Messi Dembele Slabe novice Šport Ko ima hudič mlade: nov šok za Barço!
Komentarjev 1
  • rocono 08:20 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice