Šport > Nogomet
350 ogledov

Ni več želel igrati za Chelsea, zdaj pa ...

diego costa chelsea EPA
Brazilec s španskim potnim listom Diego Costa bo kmalu znova igral.

Angleški in španski nogometni prvoligaš Chelsea in madridski Atletico sta objavila, da sta dosegla začetni dogovor o prestopu napadalca Diega Coste nazaj v Madrid. Nogometaš v tej sezoni ni želel več igrati za londonski klub.

"Dogovor je odvisen od formalizacije pogodbe med našim klubom in španskim reprezentantom. Angleški klub je odobril Costovo potovanje v Madrid v naslednjih dneh, da tam opravi zdravniške teste in se pogovori o pogodbi z našim klubom," so zapisali pri Atleticu, pri katerem igra slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak.

antonio conte Upornik Šport Costa o Conteju: On je strahopetec

Osemindvajsetletni Costa je že nekaj časa "na hladnem" pri trenerju Chelseaja Antoniu Conteju. Španska športna dnevnika Marca in Mundo Deportivo sta poročala, da sta se kluba dogovorila o pogodbi do leta 2021.

Pogodba naj bi bila vredna 60 milijonov evrov, kar poroča španski As, po informacijah Marce pa bo Atletico plačal 55 milijonov evrov ter še deset milijonov za dodatke.

Costa pa se ne bo takoj vrnil na igrišče, saj ima Atletico prepoved registracije novih igralcev do januarja 2018.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.