Šport > Nogomet
298 ogledov

Costa o Conteju: On je strahopetec

diego costa EPA
Brazilski napadalec s španskim potnim listom se ne namerava vrniti k angleškim prvakom.

Chelsea je na uvodni tekmi angleškega prvenstva klonil na domači zelenici proti Burnleyju z 2:3. Modri so na dvoboju prejeli dva rdeča kartona, trener Antonio Conte pa je zaradi poškodb že pred tekmo tarnal, da nima na voljo pravega kadra, med drugimi je manjkal tudi motor ekipe Belgijec Eden Hazard. Odsoten je bil tudi Diego Costa, ki pa se po sporu z Italijanom ne namerava več vrniti na Stamford Bridge. Španski reprezentant je v minuli sezoni dosegel 20 zadetkov in Chelseaju pomagal do naslova državnih prvakov, a mu je Conte pred novo sezono sporočil, da ga ne želi v svojem moštvu.

Burnley Premier League Šport Šokanten začetek za branilce naslova

Napadalec na razplet situacije čaka v Braziliji, čeprav bi se moral po pogodbi sevede že zdavnaj vrniti v London. zaradi tega ga čaka visoka finančna kazen, odšteti bo moral 300.000 funtov. Kljub vsemu Costa ne namerava popustiti. "Pa saj ne smem v garderobo prve ekipe, z ostalimi igralci nimam nobenih kotaktov. Saj vendar nisem kriminalec, da bi si zaslužil takšno ravnanje," iz domovine sporoča Costa.

"Dobil sem teden dni daljši dopust, nato pa so želeli, da treniram z rezervno ekipo. Na to ne bom pristal. Nisem kriminalec in ničesar nisem naredil napačno. Če me želijo kaznovati, naj to že storijo. Pripravljen sem v Braziliji ostati tudi leto dni. Kljub morebitni kazni in temu, da bom ostal brez plače. Vrnil se bom še močnejši," je še povedal kontraverzni igralec.

Diego Costa Neizbežno slovo Šport Costa nima vstopa na trening, trener ne popušča

Ta je tudi razkril svojo željo: "Želim se vrniti v Atletico Madrid. To sem dejal tudi direktorici Marini Granovskaiji. Zavrnil sem vse ostale ponudbe. Želeli so me prodati na Kitajsko, v igri so bili tudi nekateri drugi klubi. A odšel bov klub za katerega si želim igrati in ne v tistega, ki plača največ."

Na koncu je seveda sledilo še vprašanje o njegovem mnenju o Conteju. "On je strahopetec, nima niti malo karizme. Ničesar se mi ni upal povedati v obraz, pošiljal mi je le SMS sporočila," je še zadnja vrata k morebitni vrnitvi v londonski klub zaprl Costa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice