Šport > Nogomet
18 ogledov

''Nikoli nisem razmišljal o odhodu''

kaka brazilija EPA
V času poletnega prestopnega roka se je veliko govorilo o tem, da si želi Kaká zapustiti madridski Real. Brazilec je zaradi pomanjkanja kvalitetnih ponudb ostal v španski prestolnici, sedaj pa je zatrdil, da nikoli ni resno razmišljal o odhodu.

Medtem ko je Real poleti na vse pretege lovil Luko Modrića, je bil Kaká ves čas na izhodnih vratih Santiaga Bernabéu. Brazilec je nedavno zatrdil, da nikoli ni resno razmišljal o odhodu iz Madrida. ''Nikoli nisem razmišljal o tem, da bi zapustil Real. Tudi ko so se drugi klubi zanimali zame, nisem želel oditi, saj se zavedam, da lahko kot igralec Reala bolj napredujem. Zato sem želel ostati. Do konca pogodbe imam še tri leta in še vedno lahko veliko naredim za klub. Želim si nadaljevati, se boriti za mesto v ekipi in nastopati za Brazilijo. Želim si igrati na svetovnem prvenstvu in osvajati lovorike s svojim klubom. Tekmi, ki sem ju odigral z državno reprezentanco (proti Iraku in Japonski), sta mi pomagali, da sem spoznal, v kakšni formi sem in kje je moja igra. Igral sem dobro in to je zelo pomembno, saj nisem veliko igral za Madrid, zato sta mi tisti tekmi vlili samozavest. Zavedam se, da lani nisem bil v dobri formi, vendar sem zdaj veliko boljši,'' je povedal Kaká.

Kaka Alcoyano Real Madrid španski pokal Copa del Rey | Avtor: EPA EPA
Do svetovnega prvenstva v Braziliji sta manj kot dve leti, Kaká pa je prepričan, da bo našel mesto v izbrani vrsti Mana Menezesa. ''Igrati na svetovnem prvenstvu je velika odgovornost, še posebej zato, ker smo država gostiteljica. Imamo dobro generacijo igralcev, toda najprej moram igrati za svojo ekipo, če želim igrati za Brazilijo. Vrnitev v reprezentanco mi je odlično dela in takoj sem se ujel s soigralci. V ekipi vlada dobra atmosfera,'' je povedal nogometaš Reala, ki je nekaj besed namenil tudi mlademu brazilskemu zvezdniku Neymarju. ''Neymar je v življenjski formi. On je pravi talent in njegova želja je, da bi nekoč igral v enem izmed velikih evropskih klubov. Všeč sta mi še Oscar in Lucas Moura, ki prav tako kažeta izjemen talent,'' je zaključil Kaká.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.