Šport > Nogomet
24 ogledov

''Nisem rekel, da je Ibra aroganten''

lucas moura EPA
Nogometaš PSG Lucas Moura, ki naj bi v intervjuju za južnoameriško radijsko postajo Fox Sport soigralca Zlatana Ibrahimovića označil za ''arogantnega'', je zatrdil, da so bile njegove besede vzete iz konteksta oziroma slabo prevedene. Brazilski reprezentant je še dodal, da se s švedskim napadalcem odlično razumeta.

zlatan ibrahimović | Avtor: EPA EPA
Pred dnevi je veliko prahu dvignila izjava Lucasa Moure, ki naj bi povedal nekaj krepkih besed na račun svojega soigralca pri Paris Saint-Germainu Zlatana Ibrahimovića.

Brazilec se je na navedbe južnoameriškega medija odzval prek socialnega  omrežja Twitter, kjer je zapisal, da so bile njegove besede izkrivljene in napašno prevedene. ''Moje besede o Ibri so bile napačno prevedene. Rekel sem, da Ibra na igrišču veliko vpije, se pritožuje, preklinja. Normalno za nogometaša, saj si vsak želi zmage in golov. Tako pač je, a on je odličen igralec in zelo pomemben. Veliko se šaliva in zelo dobro se razumeva,'' je zapisal Moura in zagotovo vsaj nekoliko ublažil morebitno reakcijo vročekrvnega Ibrahimovića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.