Šport > Nogomet
33 ogledov

Pozor, spremljale vas bodo kamere!

Ljudski vrt Maribor Olimpija Profimedias
Policija je pred sredinim večnim derbijem objavila obvestilo za navijače, ki se bodo udeležili tekme.

Kot vse obračune med Mariborom in Olimpijo je Policija tudi sredin povratni polfinalni dvoboj v okviru Pokala Slovenije ocenila kot "javno zbiranje visokega tveganja".

V luči zagotavljanja varnosti bodo pristojni organi fotografirali in snemali dogajanje na stadionu Ljudski vrt, o tem pa so dan pred dogodkom, v skaldu s 114. členom Zakona o nalogah in pooblastilih Policije, obvestili javnost. 

"Policija obvešča vse obiskovalce povratne pokalne nogometne tekme med NK Maribor in NK Olimpijo, ki bo jutri, 12.4. 2017, s pričetkom ob 17.15 odigrana na stadionu v Ljudskem vrtu v Mariboru, da bo Policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje. Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena v okolici prireditvenega prostora kakor tudi na samem prireditvenem prostoru, tako na tleh, kot v zraku," je v obvestilu za javnost zapisal Miran Šadl, predstavnik PU Maribor za odnose z javnostmi.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.