Šport > Nogomet
805 ogledov

"Gnojnica" odnesla pet nogometašev

NK Sava Kranj NK Sava Kranj
V 3. SNL - center odmevajo dogodki, ki so se zgodili na tekmi pred tednom dni.

Pred nekaj dnevi smo pisali o največjem derbiju v 3. SNL - center med Zagorjem in trboveljskim Rudarjem, v istem kolu se je v istem tekmovanju odvil tudi lokalni obračun med ekipama Tinex Šenčur in Sava Kranj.

Srečanje so gladko dobili domačini s 4:0, vse zadetke je Šenčur dosegel že v prvem polčasu. Potek tekme oziroma poteze nekaterih igralcev kranjske Save pa so dodobra razburile vodstvo kluba iz gorenjske prestolnice.

V sporočilu, ki ga je NK Sava objavila na svoji spletni strani, je klub zapisal, da se odreka peterici nogometašev. Med vrsticami gre razbrati, da vodstvo kluba omenjenim nogometašem očita sila nečedno dejanje, saj naj bi z "igralskimi" vložki poskrbeli, da je bila njihova mreža polna že v prvem delu.

Drugače si citata kot je, da so "gledalci lahko uživali v 'igralskih' sposobnostih posameznikov pri izgubljanju žog, odpiranju prostora za nasprotne igralce in posledično pripravljanju priložnosti za nasprotnika", pač ne gre razlagati.

Dodajmo, da je trener Save Rajko Kondić že po dobre pol ure opravil dve menjavi, tretjo pa zgodaj v drugem delu. 

Velja poudariti, da se je na tekmo Tinex Šenčur - Sava Kranj, tako kot še na nekatere tekme slovenske tretje lige, dalo vplačati stave.

Nogo dobila tudi Marjan in Bubanja

Epilog je zgodba torej dobila v petek, ko se je Sava, katere član je tudi danes 40-letni nekdanji slovenski reprezentant Senad Tiganj, za sodelovanje zahvalila Davorju Bubanji, Damirju Marjanu, Aleksandru Kociću, Danijelu Stanareviću in Juretu Križaju.

Tekst, ki ga je NK Sava Kranj objavila na svoji spletni strani, si lahko v celoti preberete v spodnjih vrsticah.

"Lokalni derbi 3. SNL proti ekipi Šenčurja, ki se je odigral v petek v Šenčurju, se je pričel s praskanjem v grlu in solzenjem oči, saj je na sosednji njivi lokalni kmet tik pred tekmo polil gnojnico, ki je nekoliko pokvarila nogometni užitek.

Gnojnica pa se je kmalu začela razlivati tudi na igrišču, gledalci smo lahko uživali v "igralskih" sposobnostih posameznikov pri izgubljanju žog, odpiranju prostora za nasprotne igralce in posledično pripravljanju priložnosti za nasprotnika, ki je le-te spretno izkoristil in do konca 1.polčasa napolnili mrežo Save s štirimi zadetki , kar je bil tudi končen rezultat. Edine svetle točke v vrstah Save so bili naši mladi igralci Jurišič, Tejič in dva mladinska igralca Dizdarević in Lenič, ki so predvsem v drugem polčasu z borbeno in požrtvovalno igro pokazali pošten in pravilen pristop. 

Gnojnica pa se razliva tudi po končani tekmi, vodstvo kluba se je v začetku tedna odločilo, da prekine sodelovanje z naslednjimi igralci: Davor Bubanja, Damir Marjan,  Aleksandar Kocić, Danijel Stanarević in Jure Križaj. 

Prvenstvo nadaljujemo s pomlajeno ekipo v soboto na domačem igrišču, ko nam v goste prihaja prebujena ekipa Kolpe. Vljudno vabljeni.Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.