Šport > Nogomet
49 ogledov

Nogometaš razbil svojega ferrarija

Martin Caceres, ferrari Reševalni pas/Twitter
Urugvajski branilec je bil v torek zjutraj vpleten v prometno nesrečo s svojim ferrarijem, raven alkohola v njegovi krvi pa je bila rahlo nad dovoljeno mejo.

Juventus je suspendiral branilca Martína Cáceresa, potem ko je bil Urugvajec v torek zgodaj zjutraj vpleten v prometno nesrečo. Južnoameričan je izgubil oblast nad svojim ferrarijem in se okoli polnoči "nasadil" na ločilni otok in nato priletel v avtobusno postajo ter dva parkirana avtomobila.

28-letnikov jekleni konjiček je bil hudo poškodovan, toda voznik je izstopil nepoškodovan, nekdanji član Barcelone in Seville pa je po opravljanem preizkusu vinjenosti, ki je pokazal alkoholiziranost rahlo nad mejo dovoljenega, dobil tisoč evrov kazni, njegov avto pa so mu za 180 dni tudi zasegli. Poleg tega je Juventus zdaj sporočil še, da je kaznoval in suspendiral urugvajskega reprezentanta zaradi prestopka.

"To obnašanje Martína Cáceresa v noči med 28. in 29. septembrom je resna kršitev obvez, ki si jih je zadal Juventus, prav tako pa škoduje podobi našega kluba," se je glasila klubska izjava za javnost. "Juventus je zato uvedel naslednje disciplinske postopke: kazen in začasno odstranitev iz igranja v prvi ekipi."

To seveda ni prva Cáceresova prometna nesreča - branilec se je v Torinu leta 2013 že zaletel v vhod postaje podzemne železnice, lani pa je v domačem Montevideu trčil v dva avtomobila. Cáceres, ki ima pri "stari dami" tako kot v večini prejšnjih klubov vlogo rezervista, zaradi poškodbe niti ni kandidiral za sredino tekmo Lige prvakov proti svojemu nekdanjemu klubu Sevilli.

Komentarjev 1