Šport > Nogomet
9214 ogledov

Nogometaš na rojstni dan umrl pred očmi gledalcev

rešilec, hrvaška, prva pomoć Tomislav Miletic/PIXSELL Simbolična fotografija.
Hrvaški nogomet je pretresla tragedija.

Hrvaški mediji poročajo o novi tragediji na nogometnih zelenicah.

Na tekmi med ekipama Nafta Kozarice in Naprijed iz Krapnje je umrl 33-letni nogometaš, ki se je v 12. minuti srečanja v nepojasnjenih okoliščinah zgrudil na igrišču. 

Nogometaša, ki je na dan usodne tekme praznoval rojstni dan, so na zelenici oživljali kar 40 minut, a mu na žalost ni bilo pomoči.

"Najprej so mu na pomoč pritekli sodnik in nekateri igralci. Poklicali so reševalce. Ti so jim naročili, naj ga obrnejo na bok in mu izvlečejo jezik, da se ne bi zadušil. Reševalci so prispeli 20 minut za klicem in začeli z oživljanjem. Za njegovo življenje so se borili 40 minut, a brez uspeha. Na žalost je nogometaš umrl pred očmi gledalcev," je za 24sata.hr povedala očividka na tribuni in razkrila, da je nogometaš praznoval rojsni dan.

Policija je potrdila smrt nogometaš in sporočila, da je preiskava v teku.

To je že druga smrt nogometaša na hrvaških zelenicah v manj kot dveh mesecih. Na tekmi Marsonije in Slavonije je umrl 25-letni Bruno Boban.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice