Šport > Nogomet
173 ogledov

Nogometaši Southamptona našli prelep način, da se odkupijo za blamažo

Southampton Profimedia
Nogometaši Southamptona bodo en dan namenili v dobrodelne namene.

Nogometaši angleškega nogometnega prvoligaša Southamptona, ki so minuli petek v premier league kar z 0:9 na domačem stadionu izgubili proti Leicester Cityju, so donirali enodnevno plačo v dobrodelne namene. V izjavi za javnost so iz kluba sporočili, da bodo vsi igralci prve ekipe in strokovnega štaba petkovo plačo namenili fundaciji Saints.

Pri klubu so zapisali, da gre le za prvi korak v prizadevanjih, da se odkupijo navijačem. Fundacija Saints sodeluje z 12.000 ljudmi vseh starosti in s pomočjo športa spreminja življenja, so še zapisali pri Southamptonu.

Nogometaše Southamptona zdaj čakata dve tekmi z Manchester Cityjem v petih dneh; najprej v ligaškem pokalu, v soboto pa še v državnem prvenstvu.

zapor rešetke celica Čisto zlo Šport Nekdanji trener obsojen na 24 let zapora Shane Long Video Šport To je najhitrejši zadetek v zgodovini Premier League Emiliano Sala St. Mary's Video Šport Sramotno norčevanje iz umrlega Argentinca
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.