Šport > Nogomet
412 ogledov

Nogometni milijonar pijan žalil policiste

Jorge Sampaoli EPA
Argentinska reprezentanca se je znašla v škandalu

Argentinski selektor Jorge Sampaoli si je prislužil negativne točke v javnosti. Sedeminpetdesetletni strokovnjak, ki se je z Argentino šele v zadnjem hipu uvrstil na svetovno prvenstvo v Rusiji, se je v rojstnem mestu Casilda udeležil hčerkine poroke, na poti z zabave pa je vozilo, v katerem se je nahajal, ustavila policija.

Voznik v avtomobilu je uspešno prestal test alkoholiziranosti, a je bilo v Ford Focusu sedem ljudi, zato je moral argentinski selektor zapustiti vozilo in še z nekaterimi osebami pot nadaljevati peš. "Idiot! Zdaj moram pešačiti dve ulici. Koliko ti zaslužiš? 100 pesosov na mesec?" je Sampaoli povzdignil glas na policista.

Vso zgodbo so objavili pri lokalnem časopisu La Capital in dodali, da je bil nekdanji trener Seville pijan. Njegovo vedenje je sicer takoj zbudilo reakcije, mnogi so se pritožili, da očitno 'kot nogometni milijonar misli, da lahko žali policiste.' Zgroženi so, da jih bo takšna oseba zastopala na mundialu v Rusiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.