Šport > Nogomet
1553 ogledov

Nogometni zvezdnik pred navijači poniževal nekdanjega soigralca

Tiemoue Bakayoko Epa
Nogometaš Milana je po koncu derbija z Laziem poskrbel za pravi škandal s svojim sramotnim obnašanjem.

Tekmo, v kateri smo videli praktično več zanimivega po zadnjem sodnikovem žvižgu, kot tekom same igre, je še posebej zaznamovala sramotna poteza nogometašev Milana takoj po sami tekmi.

Po zadnjem sodnikovem žvižgu si je nogometaš Milana Tiémoué Bakayoko izmenjal dres z nekdanjim igralcem Roossonerov, Francescom Acerbijem, trenutno nogometašem Lazia, nato pa se je začel v društvu Francka Kessiéa pred svojimi navijači norčevati iz njega.

Tekmo je sicer odločil zgolj en zadetek Milana iz enajstmetrovke, a je bilo dosti bolj pestro pa sami tekmi, ko je prišlo do prepira, pretepa in številnih provokacij.

AC Milan : Lazio | Avtor: Profimedia Profimedia

Po zadnjem sodnikovem žvižgu je prišlo do petelinjenja igralcev obeh ekip, kateremu je sledilo prerivanje ter podenje po igrišču. Ko je že izgledalo, da se je celotna stvar umirila in je prišlo do mirne izmenjave dresov, pa je na sceno stopil Bakayoko, igralec ki je s strani Chelseaja posojen Milanu, ki se je s Kessieom sprehodil do svojih navijačev, kjer je zmagovalno visoko v zrak dvignil Acerbijev dres ter tako poizkusil ponižati nasprotnika ki je pred tekmo najavil, da je cilj Lazia v Milanu zmaga.

Hitro mu je nato eden izmed soigralcev odvzel dres, ampak dejanje je bilo že storjeno. Bakayoko je šel celo še dlje ter je na družabnih omrežjih objavil fotografijo dresa z napisom "1-0 moj prijatelj."

Potezo svojih nogometašev je takoj po tekmi na novinarski konferenci obsodil tudi trener Milana, Gennaro Gatusso: "Moramo se opravičiti. Takšnih stvari se ne bi smelo početi. Profesionalni nogometaši bi morali družbena omrežja koristiti čim manj. Pomembneje je, da so skoncentrirani na uro treninga, kot na štiri, pet ur, ki jih preživijo na družabnih omrežjih."

Polž lazar Norec Šport Legendarni "odtrgani" nogometaš za stavo pojedel polža lazarja

Celotno situacijo ja na kratko pokomentiral tudi Acerbi: "Žal mi je, da sem izmenjal dres, da bi končal spor na igrišču. Izkazovanje sovraštva ni del športa, ampak znak slabosti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.