Šport > Nogomet
1190 ogledov

Legendarni "odtrgani" nogometaš za stavo pojedel polža lazarja

Gennaro Gattuso
Nekdanji italijanski bočni branilec Gianluca Zambrotta je povedal zanimivo anekdoto o svojem nekdanjem soigralcu.

Gennaro Gattuso je v svojih nogometnih dneh veljal za pravega "manijaka" na igrišču, ki je slovel po svoji borbenosti, agresivnosti ter brezkompromisnem pristopu. Za takšnega pa naj bi veljal tudi na treningu, vsaj po besedah nekdanjega italijanskega reprezentanta ter Gattusovega soigralca pri Milanu, Gianluce Zambrotte, ki je v razgovoru za beIN Sports povedal zanimivo anekdoto.

Gianluca Zambrotta | Avtor: Profimedia Profimedia

"V Milanellu je padal dež, igrišča so bila potopljena, povsod naokoli pa so bili tisti sluzasti polži lazarji. Kakha Kaladze jih je pogledal ter v šali izzval Gattusa, da mu bo dal pet tisoč evrov, če enega poje. Gattuso je obstal ter ga vprašal: 'Pet tisoč?' Nato je pobral polža s trave ter ga pogoltnil," je razkril nekdanji Gattusov soigralec.

Gattuso je sicer igral za Milan med leti 1999 in 2012, za Rossonere pa je odigral več kot 400 tekem, medtem ko je danes celo trener te legendarne ekipe. Z Zambrotto si je klubsko slačilnico delil med leti 2008 in 2012, ko se je italijanski bočni branilec po avanturi v Barceloni vrnil v Italijo.

gennaro gatusso AC Milan Šport Trenerski stolček zasedla legenda kluba
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice