Šport > Nogomet
6426 ogledov

Nogometni zvezdnik ujel ženo z ljubimcem, ponorel ter pristal v zaporu

Darren Bent
Nekdanji angleški reprezentant je po verbalnem in fizičnem napadu na svojo soprogo pristal v zaporu. Povod za spor je bila nezvestoba, saj je nogometni zvezdnik ujel svojo ženo na delu.

Nekdanji angleški nogometni reprezentant Darren Bent se je znašel v velikih težavah. 35-letnik je pristal v priporu, potem ko je verbalno in fizično obračunal s svojo soprogo Kirsty MacLaren.

Darren Bent | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Bent je namreč prejel anonimni klic, da ga njegova žena vara ter da jo v njuni hiši lahko še ujame na delu. Nogometni zvezdnik je pohitel domov ter pred hišo naletel na neznančev avtomobil. Nato je počakal, da ženin ljubimec odide ter kot vihar privršal v hišo. Prišlo je do preklinjanja, kričanja ter tudi pretepa, vse skupaj pa se je končalo z uničenjem pol milijona funtov vrednega poročnega prstana ter drage obleke nogometaša.

Na mesto dogodka je kmalu prihitela policija, ki je Benta odpeljala ter ga za nekaj časa pridržala v priporu. Po opravljenem zaslišanju je bil Bent puščen na svobodo.

Darren in Kirsty sta poročena od leta 2013, njun zakon pa je v hudi krizi od leta 2018 dalje, ko so se pojavile prve medsebojne obtožbe o varanju. Kristy je tako za valentinovo obračunala s Paige Harrison, s katero naj bi se Bent domnevno dobival.

Darren Bent | Avtor: Epa Epa

Bent je sicer od leta 2018 dalje, ko mu je potekla pogodba z Derby Countyjem, brez kluba, svoja najlepša nogometna leta pa je preživel med leti 2005 in 2011, ko je med igranjem za Charlton, Tottenham in Sunderland veljal za strah in trepet nasprotnih vratarjev. V tem času je tudi zbral 13 nastopov za reprezentanco Treh levov, na katerih je dosegel 4 zadetke.

Komentarjev 2
  • yumi 23:48 22.april 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, da preberejo ta članek - http://bit.do/slenergia Uporabljam ga že od decembra in plačam skoraj pol toliko! s