Šport > Nogomet
28 ogledov

Nokavtiral sodnika – pet let zapora

Knokavtiral sodnika You tube
Kapetan lizbonske Benfice, brazilski branilec Luisao, bi lahko zaradi fizičnega napada na nemškega sodnika dobil tudi petletno zaporno kazen.

Na prijateljski tekmi med Fortuno Düsseldorf in lizbonsko Benfico, ki se je odvijala v soboto, je kapetan portugalskega moštva, brazilski centralni branilec Luisao, z ramenom nokavtiral nemškega sodnika Christiana Fischerja, ki je za kratek čas celo omedlel.

Po pisanju nemškega Bilda Brazilcu grozi petletna zaporna kazen, ki je v Nemčiji zagrožena za fizični napad. "Ko bo začet postopek za tožbo, bomo uvedli preiskavo fizičnega napada na sodnika. Ker se je dogodek zgodil pred očmi 25 tisoč navijačev, je še toliko bolj v interesu javnosti, da preiskavo tudi čimprej zaključimo," je povedal Ralf Herrenbrück iz nemškega pravosodnega ministrstva.

Pred dnevi je sodnik Fischer že napovedal, da bo vložil tožbo proti Luisau. Ob zaporni kazni v Nemčiji pa Brazilcu grozi tudi športna kazen, za katero pa je zadolžena portugalska nogometna zveza.

Celoten incident si lahko ogledate v posnetku.

 

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 08:29 15.avgust 2012.

    Toti sodnik je sigurno simpatizer italjanskega nogometa, da se je tak filmsko ulego!!!!!Model kao zgubi zavest, a karton še vedno drži v roki!!!!!!