Šport > Nogomet
36 ogledov

"Norec" upravičil svoj vzdevek

Marcelo Bielsa EPA
Argentinski trener je le 48 ur po podpisu pogodbe z italijanskim prvoligašem Laziem prekinil sodelovanje s klubom iz Rima.

Marcelo Bielsa bi moral Lazio uradno prevzeti v soboto. Namesto njega bo začasno treninge vodil Simone Inzaghi, vodja mladinske ekipe, ki je od aprila, ko je vodstvo odpustilo Stefana Piolija, že vodil člane.

"Z začudenjem smo sprejeli prekinitev pogodbe Marcela Bielse in njegovih pomočnikov. Gre za jasno kršitev dogovora, ki smo ga podpisali prejšnji teden. Klub ima pravico, da ščiti svoje interese," je v izjavi za javnost zapisal Lazio, ki ni zanikal tožbe 60-letnega Bielse, katerega je klub javnosti predstavil v sredo.

Ni se zgodilo prvič

Bielsa je nazadnje treniral francoski Marseille v sezoni 2014/15, pred tem pa je vodil španski Athletic Bilbao ter reprezentanci Čila in Argentine. Prav slednjo naj bi Bielsa prevzel, zato je tudi prekinil pogodbo. Gavči so trenutno brez selektorja, saj je pred dnevi Gerardo Martino odstopil.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.