Šport > Nogomet
222 ogledov

Nov udarec za Barço

Luis Suárez EPA Luis Suárez.
Barcelona je po porazu v španskem superpokalu, lovorika je pripadla večnim tekmecem iz Madrida Realu, utrpela nov udarec.

Na tekmi v Madridu se je poškodoval urugvajski napadalec Luis Suárez, ki bo zaradi poškodbe kolena izpustil prve štiri tedne v španskem prvenstvu.

Urugvajec se je poškodoval v drugem polčasu. Kljub poškodbi je Suárez zdržal do konca tekme, čeprav je šepal in se ob koncu tekme držal za boleče desno koleno.

Madridčani so na drugi tekmi premagali Barcelono (2:0) in tako še potrdili uspeh s prve tekme v gosteh, ki so jo v nedeljo dobili s 3:1.

PSG prestopil mejo Šport Znano, kaj je razjarjeni Messi zabrusil Ramosu

"Luis Suárez ne bo mogel igrati najmanj štiri tedne. Pregledi, ki smo jih opravili v četrtek zjutraj, so potrdili naše sume, da gre za poškodbo sprednjih križnih vezi v kolenu, ki jo je staknil v sredo med El Clásicom na stadionu Santiago Bernabéu," so v Barceloni potrdili na uradnih spletnih straneh.

Vprašljiv tudi Piqué

Slabe novice za Barcelono pomenijo, da bo Suárez izpustil prve tri tekme v La Ligi proti Betisu, Alavésu in Espanyolu, pod velikim vprašanjem je tudi njegov nastop na tekmi proti Getafeju. Po napovedih bo tudi odsoten na uvodni tekmi skupinskega dela Lige prvakov. Suárez bo izpustil tudi reprezentančni akciji v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo proti Argentini in Paragvaju.

Za uvodno tekmo prvenstva z Betisom je vprašljiv tudi Gerard Piqué zaradi poškodbe stegenske mišice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.