Šport > Nogomet
13 ogledov

Nova kljub zadetku nezadovoljen

Milivoje Novaković EPA
Nekdanji slovenski reprezentant Milivoje Novaković je odigral svojo stoto tekmo v nemški Bundesligi, ter bil ob porazu na gostovanju proti Nürnbergu edina svetla točka moštva iz Kőlna, ki se bo borilo za obstanek v ligi. Nova je zadel prvič po petih mesecih, a bil po tekmi razočaran.

V Kölnu, ki je nazadoval že na 14. mesto Bundeslige, vlada obsedeno stanje, a je po golu Milivoja Novakovića, ki je na svoji 100. tekmi v najmočnejši nemški ligi zabil tretjič v sezoni in prvič po petih mesecih, le zasijal žarek upanja. Nekdanji slovenski reprezentant, od dresa s slovenskim grbom se je poslovil ta teden, pa kljub uspešni vrnitvi po poškodbi ni bil zadovoljen. "Raje bi videl, da bi v zameno za moj gol osvojili točko. Remi bi bil za nas v tem trenutku enak zmagi.“

Nova se je med tekmo veliko jezil na soigralce, ki so ga zasipali z dolgimi podajami. Je pa bil z njegovo predstavo zadovoljen trener kozličkov Stale Solbakken, ki je po tekmi povedal: "Upam, da mu bo zadetek vlil samozavest."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.