Šport > Nogomet
45 ogledov

Nove težave med vragi: Smalling v kostumu bombaša

Smalling Hitzlsperger The Sun naslovnica bombaš Jägermeister Jägerbomb Reševalni pas/Twitter
Manchester United v letošnji sezoni ne more ubežati naslovnicam, a tudi tokrat zgodba ne gre v čast rdečim vragom.

Branilec Chris Smalling je še začinil kisel uvod v sezono pri Manchester Unitedu, potem ko se je na naslovnici tabloida The Sun v četrtek pojavil v kostumu samomorilskega bombaša. Mladi angleški reprezentant se je že opravičil.

24-letni branilec se je na božični zabavi v svoji hiši našemil v "Jägerbomberja", ime je pobral pri znani pijači, poleg "bližnjevzhodne" podobe pa je imel za pasom dve steklenici Jägermeisterja.

"Odurno obnašanje"

"Nekateri ljudje v klubu bodo zaradi tega povsem zgroženi. Šokiran sem nad tem odurnim obnašanjem," je za tabloid dejal neimenovani vir v klubu. Podjetje Wasserman Media Group, ki skrbi za Smallingovo javno podobo, je že sporočilo, da je bila Angleževa oprava "nepremišljena" in "brezčutna":

"Chris in njegovo dekle sta za božič gostila razkošno zabavo v maskah, s katero sta želela z zakasnitvijo v domnevni privatnosti svojega doma proslaviti tudi svoja rojstna dneva. On se je oblekel v kostum, ki so ga sestavljale prazne steklenice Jägermeisterja in pločevinke Red Bulla, ki so bile pripasane na njegov prsni koš, s čimer se je želel pošaliti na račun pijače 'Jägerbomb'. Čeprav zdaj, ko gleda nazaj, popolnoma sprejema dejstvo, da je bila to nepremišljena in brezčutna odločitev, ni mislil nikakršne škode in se opravičuje za morebitno žalitev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.