Šport > Nogomet
18 ogledov

''Novi šef'' osebno obiskal Modrića

niko kovač luka modrić EPA
Luka Modrić je steber hrvaške nogometne reprezentance, zato ne preseneča, da je novi selektor Niko Kovač svojega prvega zvezdnika že obiskal v Madridu.

Hrvaški selektor Niko Kovač, ki je nasledil Igorja Štimca, je začel s prvimi koraki v smeri prevetritve reprezentance naših južnih sosedov, ko je v Madridu obiskal nogometaša Real Madrida Luko Modrića.

Hrvaški vezist je eden izmed najpomembnejših členov domače izbrane vrste, česar se zaveda tudi Kovač, zato je želel selektor iz prve roke izvedeti, kakšni so Modrićevi pogledi pred dodatno kvalifikacijsko tekmo proti Islandiji.

Modrić je v Madridu sprejel Kovača in njegovega brata Roberta, ki bo opravljal nalogo pomočnika trenerja. Oba nogometna strokovnjaka sta se nato udeležil žreba v Zürichu, kar pomeni, da je bil obisk kratek, a pomemben za dvig morale v hrvaški reprezentanci. Kockasti so se po porazu proti Belgiji, ki se je neposredno uvrstila na SP 2014, in Škotski znašli v nezavidljivem položaju, ki pa ni brezizhoden. Ples kroglic je Hrvatom namenil Islandijo, ki je bila neposredna tekmica Slovenije v prvem delu kvalifikacij za munidal v Braziliji.

Kovač in Modrić sta pred leti skupaj zastopala barve državne reprezentance in stkala trdno prijateljstvo. Po poročanju Marce.com sta se v Madridu pogovarjala o Realu in hrvaški izbrani vrsti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice